fbpx
05 Apr, 2020
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Odsherred koret

Søger ny dirigent snarest. Vi er et damekor der synger blandet klassisk, dansk og udenlandsk.
Vi øver i Vig aktivitetscenter mandag kl.16-15 til 18-15, 4560 Vig.
Løn efter overenskomst.
Håber at nogen er interreseret.
Henvendelse til formand Inga Overgaard tlf. 24422952 eller kasserer Lisette laursen tlf. 25142898 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 29. feb.


Molskoret

Vores korleder gennem 17 år har (på grund af arbejdspres) ønsket at holde efter forårssæsonen 2020.
 
Molskoret er et folkekor uden optagelsesprøve med ca 10 herrerstemmer og 20 damestemmer. Koret er ca 36 år gammelt. Få af sangerne har været med fra begyndelsen, og nye er kommet til.
Vores øveaftner ligger på onsdage mellem 19 og 21 fra januar til maj og fra september til december, men ikke i skoleferier. Vi øver på Molsskolen i 8420 Knebel. Dog har vi af og til haft ekstra øveaftner i forbindelse med koncerter.
I forårssæsonen deltager vi fast i det årlige kortræf i Grenå sammen med andre kor fra Djursland. Vi har forårskoncert i maj og julekoncert i december i en af de lokale kirker. Vi arbejder også sammen med andre lokale kor om fælleskoncerter. For nylig har Moleskoret desuden været bestilt til at synge ved et Krondiamantbryllup.
Vi har deltaget i andre lokale arrangementer som f.eks Egnsspillet på Djursland med musik og tekst af dramatiker og komponist Mai Wied og under ledelse af dirigent Hans Holm, og ‘Vild med sang i Naturen’ med musik af Butch Lacy under ledelse af Vibe Ulbrandt.
 
Koret er medlem af Kor72, og flere medlemmer har deltaget i diverse stævner f.eks Kor72-jubilæumskoncerten i Odense for nogle år siden. Da sang vi Søren Ulrich Thomsens digt, ‘Det værste og det bedste’ med musik af Bo Gunge, og Jazzoratoriet ‘De 24 timer’ af Bernhard Christensen og Svend Møller Kristensen) i Århus arrangeret og dirigeret af Jakob Høgsbro.
Vores repertoire er især danske og nordiske sange og salmer, både gamle og nyere, også lettere rytmiske med op til 6 stemmer. Under en koncertrejse i Sønderjylland sang vi suiten ‘I Vadehavet’ (tekst, Jens Rosendal og musik, Erling Kullberg) og Vadehavssuiten (tekst Jens Rosendal og musik, Ole Ugilt Jensen). Vi synger primært a capella og har altid mod på at prøve noget nyt.
 
Koret er godt vant med omhyggelig opvarmning og grundig, præcis og tålmodig gennemgang af de enkelte stemmer.
Kort sagt søger vi en uddannet korleder med humor, energi og lyst til at lede vores velfungerende og engagerede kor.
 
Koret vil gerne invitere ansøgere til en øveaften en onsdag i foråret 2020 efter aftale med Verner Damm.
Ansættelse og lønaftale efter aftenskoleloven.
 
Ansøgningsfrist 1. april 2020.
Ansøgning sendes til korets bestyrelsesformand, Verner Dam Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som også vil stå til rådighed med svar på eventuelle spørgsmål.

29. feb.


Kammerkoret Pegasus

Korleder søges
Læs annonce
29. feb.

Stillingen er besat

Sydfalsterkoret

Søger dirigent hurtigst muligt.
Koret har hjemsted i Marrebæk på Falster. Vi er et kor under Folkeoplysningsloven med ca. 90-95 lektioner årligt. Lønnen er efter Folkeoplysningsloven. Den årlige løn andrager ca. 35.000kr. årligt.
 
Vi er et blandet kor med ca. 30 medlemmer i den modne alder, de fleste 60+. Koret blev etableret i 1994.
 
Kontakt til formanden, Søren Svaneeng, telf. 28775644 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. jan.

Storekor Odense

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Carambakoret

Korleder søges
Læs annonce
29. feb..

Arion koret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Ensemble Nordklang

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Odense Teaterkor

Odense Teaterkor søger ny korleder
Da vores nuværende korleder desværre stopper, søger vi en ny korleder pr. 1. august 2020. Odense Teaterkor er et firstemmigt rytmisk kor bestående af 36 engagerede medlemmer. Koret er ambitiøst og har god mødedisciplin og vores øveaftener er præget af både seriøsitet, sangglæde og hyggeligt samvær. Repertoiret er danske og udenlandske sange inden for den rytmiske genre.
Du kan læse mere om koret, samt se det repertoire vi pt. arbejder med, på vores hjemmeside www.odenseteaterkor.dk.
Koret afholder hvert år mellem fire og otte koncerter, de fire på Odense Teaters Foyerscene og de øvrige i forskellige kirker samt til H.C. Andersen julemarked. Herudover kan vi bookes til de koncerter vi, i et samarbejde mellem bestyrelsen og korleder, finder kan passe ind i korets øvrige planlægning. Bl.a. deltog vi i foråret 2018 i forestillingen ”Hændelsen” på Odense Teater. Til koncerterne akkompagneres koret af piano og bas.
Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder eller har erfaring med korledelse
• er stabil og velorganiseret
• kan akkompagnere koret på klaver på øveaftener
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver mandage kl. 19:00 – 21:30 på Sct. Knuds Gymnasium, sæsonerne kører fra slut august til midt december samt start januar til midt juni.
Ansøgning sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om koret kan fås ved henvendelse til korets formand Dorte Folkmann på tlf. 4031 3439 eller til vores nuværende korleder Caspar Præstegaard på tlf. 4076 3331.

Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”. 

29. feb. 


Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor

Vores dirigent gennem de sidste 6 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny dirigent fra september 2020.

Vi er et firestemmigt kor med 40-50 medlemmer, pt er vi 17 sopraner, 17 alter, 7 tenorer og 7 basser. Vi er flest 50+. Koret er startet i 2004, og mange i koret har været med i 10 år.
Koret optager alle der har familiemæssige eller anden tilknytning til Sankt Annæ Gymnasium herunder været elev eller lærer.

Vi er i koret gode til at orientere os i noderne, men nodelæsning er ikke et krav.
Vi har et godt fremmøde og har en engageret og venlig humoristisk omgangsform.
Vi øver onsdage fra 19-21 på Sankt Annæ Gymnasium og optræder lejlighedsvis ved nogle af skolens arrangementer. Nogle gange fortsætter vi efter korprøven med korkaffe på skolens lærerværelse, for at have mulighed for at hygge os med hinanden
Koret har 6-8 optrædener om året, herunder blandt andet kirkekoncerter og Tivolis kordage. Vi holder hvert forår en kordag – og hvert andet år har vi været på korrejse hvor vi har sunget sammen med andre (lokale) kor. Vi har været i Tromsø, Budapest, Dublin og planlægger dette forår en tur til Hamborg.
Vi synger forskellige genrer både a capella og med akkompagnement – vi har fx sunget Scandinavian Shuffle, Faures Cantique de Jean Racine, La Cours Fred hviler over land og by, Kodalys Cohors Generosa, Pitonis Cantate Domino, Hugo Alfvens Uti vår hage og Petersson-Bergers Stemning, derudover har vi et alsidigt julerepertoire samt en del danske sange.

Vi ønsker os en venlig, dygtig, tydelig, engageret og klaverspillende dirigent, med godt kendskab til korrepertoire og et godt netværk.
Koret har en bestyrelse der vil bakke dirigenten op og tager sig af mange af de praktiske opgaver der er forbundet med et kor.
Lønnen er pt 350 kr pr time, en koraften fra 19-21 aflønnes med tre timer, koncerter og kordage aflønnes også med timeløn.
Koret er medlem af kor72.

Hvis du vil høre nærmere om koret er du velkommen til at kontakte korets formand Karen Borchersen på tlf 21 64 98 27 eller korets nuværende dirigent Morten Hinz på tlf 40 63 02 73.
Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion ved nogle af korets prøveaftener i marts måned.
Ansøgningsfrist 24. februar, send din ansøgning til korets formand Karen Borchersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. jan

Jægerspriskoret

Korleder søges
Læs annonce
2. dec.

Vokalgruppen AmaSing

Vi har eksisteret siden efteråret 2016, og søger nu en korleder som kan bringe os videre mod vores mål:

At blive vestegnens bedste a cappella gruppe!

Vi er p.t. 7 sangere som er fordel på alle stemmegrupper, men vi mangler flere herrestemmer og en dyb alt. Vi vil meget gerne op på en størrelse der hedder 12-14 sangere, så én af dine arbejdsopgaver i starten, ud over at lære os at kende, vil være at afholde audition sammen med et par nuværende medlemmer af koret i vores jagt efter de sidste sangere.

Vores repertoire spænder vidt, lige fra Michael Jackson, til Pentatonix, og Touché/Vocal Line - bare for at nævne nogle stykker. Vi er MEGET åbne overfor hvad det er vi synger og hvilken genre - kriteriet må være, at det er super tight og lyder for fedt!

Vores ambition er at ende ud med hver vores mikrofon, men det er vi slet ikke kommet til endnu. Og så skal vi ellers bare ud og synge til byfester, ferniseringer, julemarkeder, i storcentre, til indvigelser og også egne koncerter, og skille os ud med et dynamisk sceneshow og ud over scenekanten attitude.

Vi er et forholdvist nyt kor, så der vil være rig mulighed for at modulere og forme os og samtidig udvikle dig selv som korleder.

Vi arbejder ud fra nodemateriale, men størstedelen af arbejdet foregår efter noderne er smidt. Vi forestiller os at du øver med os 1 gang om ugen, da det vil være det din løn indbefatter, og så tager vi selv ud og synger de gigs vi nu får, eller det kan være at du er interesseret i en hel anden ordning, så sig endelig til.

Vi øver torsdag aften fra 19-21:30 i Tåstrup Kulturcenter, Poppel Allé, i fine lokaler med vægklaver og en fin café til vores pause.

Lønnen er kr. 284,19 + feriepenge pr. lektion.

For yderligere oplysninger kontakt:

Sandie Johnson, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf: 20 70 01 01
2. dec.

Sangkoret Fionia

Sangkoret Fionia i Odense er et ambitiøst firestemmigt kor bestående af ca. 40 medlemmer. Korets repertoire består af danske og udenlandske sange, samt kirkemusik. Vores øveaftener er præget af sangglæde og hyggeligt samvær.

Koret deltager i ca. 4-5 koncerter om året, både i verdslig og kirkelig sammenhæng.
Er du interesseret, kan du få en liste over det repertoire, vi har sunget i 2019.
Vi synger efter noder.

Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder
• er stabil og velorganiseret
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver tirsdag aften kl. 19:00 – 21:15 i Thomas Kingo Kirkes sognelokale på Bülowsvej i Odense M ca 35 tirsdage om året.

Ansøgning gerne som mail sendes til DOF Paarup Aftenskole, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Aftenskolen kan også kontaktes på 66 13 00 82.
Ansøgningsfrist senest 1. december. Medsend venligst CV og din motivation til at søge stillingen.
Forventet start i 2020 tirsdag den 7. januar.
Repræsentant for bestyrelsen Mette Christensen, tlf. 20444022 og Karl Ejvind Larsen, tlf. 23624599 kan kontaktes for yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at møde dig.
Se også www.fioniakoret.dk
Aflønning sker via DOF Paarup Aftenskole
Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
Lønnen udbetales bagud.
8. nov.

Kor-vikar søges - Jammerbugt Kulturskole

Ledige timer i Jammerbugt Kulturskole!
Jammerbugt Kulturskole søger vikar til undervisning af 3 kor. Stillingen er ca. 20% af
fuldtid, men kan evt. opdeles. Vikariatet er i alt ca. 160 løntimer fordelt over 6 mdr. (i gns. 26,67 timer pr. mdr.)

• Gospelkor (Sing4Joy – voksenkor) onsdag kl. 19-21 i Torslev
20 x undervisning á 1:50 - i alt 75 timer inkl. forberedelse og øvrig tid. Derudover kan det forventes at koret har ca. 2-3 koncerter i perioden, som aflønnes separat af korets bestyrelse m/ ca. 1.500,- pr. koncert.

BESAT • Lungekor / KOL-kor torsdag formiddag i Aabybro
15 x undervisning á 1:30 - i alt 45 timer inkl. forberedelse og øvrig tid

BESAT • Børnekor torsdag kl. 14-15 i Ingstrup
20 x undervisning á 1 time - i alt 40 timer inkl. forberedelse og øvrig tid

Hvis du har lyst til at byde ind på dele af dette – eller det hele (😊) - hører vi gerne fra dig.
Vikariatet er fra d. 6. januar 2020 til udgangen af juni.
Kontakt
Mads Mølgaard, souschef
72578242 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
8. nov.

Holbæk Sangkor

Da vores nuværende dirigent efter 8 år har valgt at stoppe af arbejds- og familiemæssige årsager, søger Holbæk Sangkor en ny dirigent fra 1/8-2020.

Holbæk Sangkor er et blandet seniorkor. Vi er ca. 50 sangere, har maximalt 12 i hver gruppe (SSAATTBB) og pt. har vi både en velfungerende bas (5/5) og tenor gruppe (2/3)
Koret er entusiastisk, ambitiøst og socialt og har ikke optagelsesprøve.

Koret starter sæsonen med en fælles øvedag enten lørdag eller søndag først i september, og slutter officielt sæsonen sidst i april. Vi har 3 faste koncerter (oktober, januar og marts/april hvert år) samt eventuelt 1-2 julekoncerter og 1-2 forårskoncerter)
Vores øvelokaler er kantinen i Holbæk kommunes administrationscenter, Jernbanevej 6, 4300 Holbæk, få minutters gang fra stationen.

Kort om dig:
· Du har en musikalsk baggrund og er solidt funderet i både klassisk og rytmisk repertoire.
· Erfaring fra tidligere jobs som kordirigent er en fordel, men ikke et krav.
· Det er en fordel hvis du har en baggrund inden for sang, og dermed kan instruere koret teknisk i sang.
· Du er socialt anlagt og fleksibel omkring koncerter og bestyrelsesmøder.
· Du behersker klaver til indstudering

Dine opgaver:
· Afholde prøver hver onsdag fra September til og med April måned (fraset onsdagen før påske og mellem Jul og nytår) samt afholde sæsonstarts dag en lørdag eller søndag primo september
· Deltage i bestyrelsesmøder (ca 4-5 årligt)
· Planlægge og afholde prøver med korets pianist
· Afholdelse af op til 5 koncerter årligt
· I samarbejde med bestyrelsen udvælge årets repertoire (vi har et stort nodearkiv at vælge fra), samt fastsætte koncertrækkefølger
· Til ad hoc-opgaver vil det være muligt at dirigere orkestermusik enten med Holbæk Byorkester (harmoni) eller med andre ensembler som koret evt. skal samarbejde med
· Afholdelse af stemmeprøver (korrekt indplacering) for sangerne efter 3 mdr medlemskab

Vi tilbyder:
· Fast månedsløn på kr. 4000 alle årets 12 måneder samt ekstra betaling for opgaver, der går ud over din kontrakt.
· Et godt og behageligt samarbejde med bestyrelsen, hvor du på bestyrelsesmøder har stemmeret omkring det musikalske.
· Stor indflydelse på repertoire og programmer, der oftest planlægges sammen med formanden i koret.
· Pianist til alle koncerter og 2 generalprøver årligt.

For at søge jobbet beder vi dig sende en motiveret ansøgning inklusive CV.
Der holdes løbende samtaler.

Hvis ovenstående har vakt interesse, kan yderligere informationer fås ved henvendelse til formanden for Holbæk Sangkor Jytte Fogelberg, Tlf.: 26370747 – e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

12. okt


 

 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: