19 May, 2019
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Great Joy

Vores korleder gennem mange gode år har valgt at stoppe.
Derfor søger vi en ny korleder fra næste sæson, og det kan blive dig!
Forventet sæsonstart er mandag den 2. september 2019.
Great Joy er et lokalt blandet kor, der øver mandage 19:30 – 21:30 i Risskov Sognegård.
Vi tager udgangspunkt i gospel/lovsang, men synger også enkelte 3-stemmige popsange og ballader.
Løn efter aftenskolesats.
 
Skulle dette have din interesse, kan du kontakte Nanna Lærke på
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
26. apr.

Visby - Hassing - Villerslev - Hørdum - Skyum  pastorat

Korleder / Organist eller begge søges
Læs annonce
26. apr.

Hals Sangkor

Dirigent søges medio august 2019.
Vores dirigent har desværre søgt nye udfordringer, så derfor søger vi ny en dirigent. Hals Sangkor har eksisteret i 42år og har hjemsted i borgerhuset i Gandrup, lidt øst for Aalborg. Koret er altid åben overfor nye udfordringer, så vi søger en dirigent, der er dedikeret til amatørkor og som tør stille krav og skubbe til koret grænser. 
 Hals Sangkor har 33 medlemmer, der synger 4-stemmig- godt fordelt på stemmerne. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. 
 
Hals sangkor har en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet. Vi har en del traditionelle koncerter i december måned. Her synger vi blandt andet i de omkringliggende kirker og Odd Fellow Logen. Vores forårs koncerter er typisk grundlovsmøde og korcafe, men det kan også være andre begivenheder vi bliver indbudt til.
Vi har også et venskabskor, Ra Sanglag, Ågaardstrand i Norge. Dem mødes vi med hvert andet år, på skift ved hinanden. Det er altid en stor oplevelse. 
 
Vores øve-aften er onsdag fra kl. 19.00 - 21.30, i borgerhuset, borgergade Gandrup. 
 
Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven - og vi er meget åbne over for nye ideer.
 
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
 
Ansøgningen på mail til formand for Hals sangkor, senest den 16.juni, 2019: 
Mona Hagbard Maaløe Mortensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Hvis du er interesseret og ønsker yderlig referencer:
Kontakt vores nuværende dirigent, Jørn Hald, på telefonnummer 4015 3391(efter kl. 10.00) eller skriv til korets formand Mona Hagbard Maaløe Mortensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

26. apr.


Syng med Parkinson

Læs annonce

26. apr.


Kolding Mandskor

Søger ny dirigent til omgående tiltrædelse.
Om du er ung eller gammel, kvinde eller mand er underordnet, blot du er dygtig og motiveret og parat til at  yde en god indsats.
 
Vi er et seriøst mandskor med 30 aktive sangere og med masser af humor og godt kammeratskab.
Koret fejrede i september 2018 90 års fødselsdag, med en stor koncert på Kolding Teater, hvor vi havde  deltagelse af Lene Siel, Bobo Moreno og Jazzband Kolding.
Vores repertoire spænder over mange genre bl.a. renæssance musik, klassiske korværker, operette musik,
Negro Spirituals, danske og nordiske sange, rytmisk og nutidig musik.
 
Vi aflønner i henhold til folkeoplysningsloven som p.t. er ca. 275,- pr. lektion. Vi øver 3 lektioner pr. gang, og derudover aftales betaling for arrangementer og koncerter efter aftale.
Vi har vores eget korhus, hvor vi øver hver onsdag fra kl. 18.30 til 20.30, men vi kan om nødvendig flytte til mandag og evt. og flytte starttidspunkt til kl. 19.00.
 
Du kan se lidt om os på korets hjemmeside koldingmandskor.dk eller på facebook ligesom du er velkommen til at kontakte Keld Jensen på telf.  42652030 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. 
16. mar.

 

Vestfynskoret

Kunne du tænke dig, at blive korleder og være med til at videreudvikle et godt kor?
 
Vestfynskoret, som har hjemsted i Assens, søger ny korleder pr. 1. september 2019, da vores nuværende leder gennem 5 år, vil koncentrere sig om at videreudvikle sin egen karriere.
Vi er et blandet 4-8 stemmigt kor på ca. 35 medlemmer i alderen 40 og opefter, og vi har i koret en god fordeling på alle stemmer.
Vi øver en gang om ugen i perioden september – maj (inkl.).
 
Koret arrangerer årligt et antal koncerter, og udbyder også koncerter, herudover deltager vi ind imellem i andre musikalske arrangementer (sangstævner). Vi synger oftest a cappella. Repertoire spænder vidt, fra barok til nutidig musik. 
 
Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder der kan inspirere og udvikle os musikalsk.  Mere om koret på www.vestfynskoret.dk
Vi forventer at du har en uddannelse som korleder, er inspirerende og iderig, samt har et godt socialt gen.
 
Koret er medlem af Kor72, og er i øvrigt organiseret under LOF, med ca. 120 timer pr. sæson, og som udgangspunkt svarer aflønningen til den, der er gældende på folkeoplysningsområdet.
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til korets formand Vagn Thomsen, mobil 20232178,  mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
6. feb.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: