22 Feb, 2018
Text Size

Korleder søges

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Nicolai Koret

Nicolai Koret søger ny korleder med start i august/september 2018.
 
Koret hører hjemme i Kolding og har eksisteret i snart 74 år. Vi hører ind under aftenskolen FOF.
 
Der er p.t. 35 medlemmer i koret, fordelt på 4 stemmegrupper: sopran, alt, tenor og bas. Vi øver hver onsdag fra kl. 19.00 - 21.15, og vi begynder sæsonen i slutningen af august og stopper ved den årlige generalforsamling i maj. Øveaftenerne foregår i Nicolai Kompleksets lokaler i Kolding. To gange om året afholder vi en længere korøvedag fra kl. 16 - 21, typisk en fredag. 
 
Koret har gennem årene givet koncerter flere forskellige steder, bl.a. i mange af Koldings kirker, på Kolding Sygehus, på Godset, på Trapholt Museum - og vores årlige traditionelle forårskoncert synges altid på Nicolai Scene. I maj måned sidste år var vi på en lille koncertturné i Flensborg. 
 
Vort repertoire er meget bredt - dog er hovedvægten lagt på danske og nordiske sange og viser, men afstikkere til andre musikgenrer kan bestemt også være en mulighed. 
 
Vi søger derfor en korleder, som med sine faglige og sociale kompetencer på entusiastisk vis kan føre koret igennem mange dejlige øvetimer og koncerter. Vi forventer, at du aktivt vil bidrage til korets sangglæde og gode, sociale sammenhold. Vi lægger derudover vægt på, at du har erfaring med korledelse og kan planlægge og arrangere korets koncerter i samarbejde med bestyrelsen. Som korleder er du født medlem af bestyrelsen og forventes at deltage i dennes arbejde og møder. Der afholdes ca. 4 bestyrelsesmøder årligt, og møderne afholdes på onsdage forud for en almindelig øveaften.
 
Aflønning vil ske under aftenskolelovens fastsatte rammer.
 
Yderligere oplysninger kan fås hos vores nuværende korleder, Inga Lindmark, 40 95 05 05, eller hos korets formand, Poul Dahl, 53 63 69 47. Se også korets hjemmeside: www.nicolaikoret.com 
 
Send venligst din ansøgning til Poul Dahl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag den 18. februar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 9.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Nicolai Koret
 
“En fugl synger ikke, fordi den har et svar, den synger, fordi den har en sang”
Maya Angelou
4. feb.


Stilling besat

Cæciliekoret - dirigentvikar

I Cæciliekoret befinder vi os i den situation, at vi har brug for en dirigent-vikar i resten af 2018.

Er du
- Rutineret i klassisk korledelse og har en passion for det
- En dygtig akkompagnatør med korledererfaring
- Interesseret i at engagere dig i vores kor – både musikalsk og socialt?
 
I så fald vil vi gerne tilbyde dig
- Et aflønnet vikariat i 2018 med mulighed for forlængelse
- Et ambitiøst klassisk kor med godt socialt fællesskab
- Ansvaret for at tilrettelægge vores musikalske program inkl. Koncerter for 2018 i samarbejde med bestyrelsen
 
Lidt om os
Vi er et dygtigt, engageret og rutineret klassisk kor, der holder til i Ansgar Kirke på Mågevej 33 i København NV, og vi synger hver torsdag mellem kl. 19.00 og 22.00.
 
Vi er 25 sangere fordelt på alle stemmer, og vi sætter det musikalske niveau højt, men vi glemmer ikke at hygge os med en øl efter kor eller en god fest.
 
Musikalsk er den klassiske kormusik vores hjemmebane, hvor vi til stadighed udforsker den store, smukke danske sangskat, men vi udfordrer gerne os selv og tager fat i, for os, vovede områder som fx svensk folkemusik og akustik-sang.
 
Vi har længe arbejdet i dybden med at skabe en dynamisk og klangrig intonation, og vi lægger stor vægt på, at en koncert med Cæciliekoret både er en fryd for øret og en stemningsfuld oplevelse. Du vil sammen med os stå for fire til fem koncerter i løbet af året 2018.
 
Vi vægter det musikalske niveau, men det er vigtigere for os, at du er passioneret og engageret, end at du har den rette uddannelse.
 
Aflønning står til forhandling. Som udgangspunkt vil du blive aflønnet per korprøve samt per afholdt koncert. 
 
Er du interesseret i stillingen, kan du kontakte vores formand Henrik Stade på tlf.: 2991 3487. Du kan også kigge på vores hjemmeside www.caeciliekoret.dk
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig :)
25. jan

InTune

Vi søger dirigent til start i februar 2018
I InTune er vi 20 sangerinder, der synger sammen hver torsdag. 
Vi synger alt fra Adele til Oh Land og arbejder a capella så vel som akkompagneret. Om du kalder os et kor eller en vokalgruppe, gør ikke den store forskel, så længe du har lyst til at udvikle os – vi er klar til at lære!
 
Kærligheden for at synge binder os sammen. Vi har optrådt et par gange de sidste sæsoner, men vi vil gerne ud og synge endnu flere koncerter. Det er dog også vigtigt for os, at der også er plads til hygge og socialt samvær.
 
Vores forventninger til dig er:
- at du er entusiastisk, motiveret og mødestabil
- at du er ambitiøs og har god energi, når du underviser og dirigerer
- at du er uddannet indenfor det musiske
- at du er interesseret i at forstå vores identitet og ønsker at bidrage til at  
   udvikle os og vores udtryk
- at du har mod på at dirigere vores eksisterende arrangementer
 
Det er fedt, hvis du kan arrangere numre direkte til os, men det ikke er krav.
 
Vi booker pianist til lønnede jobs, men til øvning og mindre jobs skal du kunne overtage klaveret.
 
Vi øver hver torsdag fra kl. 19.00-21.30 på 1748 i Odense
 
Ansøgningsfrist d. 1. marts 2018
 
Vi indkalder til samtaler ultimo januar. Udover en samtale med bestyrelsen, skal du forvente at deltage i en øvegang, hvor du får muligheden for at dirigere en mindre del af koret, så vi kan lære hinanden at kende.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Spørgsmål rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Løn er efter aftensskoletakst.
25. jan.

Randers Bykor

Randers Bykor søger pr. 1. marts 2018 korleder/dirigent, som har lyst til at arbejde med især den klassiske musik, men også med afstikkere til andre genrer.
 
Har du lyst til at dirigere et ambitiøst amatørkor, der har eksisteret i ca. 70 år og har ca. 60 medlemmer, så er Randers Bykor måske koret for dig. Vi søger en inspirerende dirigent med gode faglige, pædagogiske og sociale kompetencer. Vi ser gerne, at du har en musikfaglig uddannelse fra konservatorium el.lign. og vil lægge vægt på, at du har erfaring med korledelse.
 
Som dirigent får du ansvaret for at programlægge og føre koret frem til aftalte koncerter, og du har ansvaret for det løbende arbejde med korets stemmer og klang. Vi samarbejder gerne med andre kor, solister samt større og mindre orkestre. Inden for de sidste 10 år har koret besøgt Canada (USA), London, Italien og Polen med koncertprogrammer.
Vi forventer, at du som dirigent samarbejder med bestyrelsen dvs. deltager i dens møder, hvor den overordnede programlægning finder sted, og at du aktivt er med til at finde koncertsteder samt eventuelle solister og musikere.
 
Vi afholder typisk koncerter som afslutning på de to sæsoner (jule- og forårskoncerter) samt en enkelt koncert først i efteråret. Vi har fast øve aften hver mandag kl. 18.30 – 21.00 i VUC-Randers og ellers efter aftale ekstra prøver op til større koncerter.
 
Du vil blive aflønnet ud fra aftenskolelovens timesats (pr. 1.4.2017 på 270,80 kr.) samt efter forhandling få et ekstrahonorar for planlægning og afvikling af de konkrete koncerter samt andet ikke timebaseret arbejde.
 
Læs mere om koret og dets repertoire på www.randersbykor.dk eller kontakt korets formand Hans Jesper Højlund (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. +4551871580) eller en anden fra korets bestyrelse (se hjemmesiden).
Send din ansøgning pr mail til Hans Jesper Højlund eller pr. post til: Nordkystvejen 29, 8961 Allingåbro senest d. 8. februar 2018. Der er samtaler tirsdag d. 27. februar efter kl. 17.00 og evt. prøve/møde med koret den 5. marts kl. 18.30
15. jan.

Køge Kor

Køge Kor er et trænet og velfungerende klassisk kor på 30 sangere under Køge Musikaftenskole. 
 
Da vores nuværende dirigent har måttet sige op på grund af sygdom, søger vi hurtigst muligt en ny dirigent, der har lyst til at lede koret, og det hovedsalig klassiske repertoire, der er korets foretrukne.
 Vi holder to koncerter om året, en julekoncert og en forårskoncert, som afvikles i forskellige kirker.
 
Koret øver hver onsdag mellem 19.00 og 21.30 i Ølby Kirkecenter tæt ved Ølby Station nord for Køge. 
Vi afholder en eller to lørdagsworkshop årligt efter behov.
 
Aflønning sker via Køge Musikaftenskole og efter aftenskolens tariffer.
 
Henvendelse til Tove Christiansen 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
mobil 28 30 16 53 
Se også Køge Kors hjemmeside www.koegekor.dk

15. jan.


Copenhagen Hot Notes

 

3. jan.


Vindingekoret

Vi er et lille velfungerende landsbykor som pt dækker SAB. Vi er interesserede i at synge et blandet repertoire med både klassisk, salmer, danske sange, viser og rytmisk musik.
Vi holder fast ca. 2 koncerter pr. år, herunder en julekoncert i vores lokale kirke og en forårskoncert, som afvikles under forskellige former.
Vi øver hver mandag mellem 19.00 og 21.30 i musiklokalet på Vindinge Skole lige uden for Roskilde.
Vi afholder 2 lørdagsworkshops pr. år – én om foråret og én om efteråret.
 
Vi mangler en korleder fra 1. januar.
Lønnen er pt. 252,- pr. time + kørselsgodtgørelse til den lave takst, men er i øvrigt til forhandling én gang om året.
 
Henvendelse til Vindingekoret
Susanne Nerup (formand) Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
28597960
16. nov.

KorNucopia

Se annonce

24. okt.


Stilling besat

mediUS

Se annonce

18. sep.


 

 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:

Online lige nu

Vi har 16607 gæster og ingen medlemmer online

DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: