23 Feb, 2019
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


AfterSeven

Da vores dygtige korleder Charlotte Dupont desværre har valgt at stoppe efter 10 år, søger vi en ny korleder fra d.1.september 2019.
 
Vi søger en uddannet korleder med erfaring inden for rytmisk korledelse.
 
Vi lægger vægt på:
Pædagogisk og myndig instruktion og direktion
Sikkert klaverspil
Klang, frasering, rytme og bevægelse
Humoristisk tilgang
 
AfterSeven er et habilt amatørkor med omkring 50 medlemmer. Vi synger nyere rytmisk musik, pop og rock. Størstedelen af koret har sunget sammen i mere end 10 år, med en tilgang på 5-10 nye medlemmer hvert år. Vi har en god fordeling på alle 4 stemmegrupper – bas, tenor, alt og sopran. Vi synger ikke fra bladet, men støtter os til lydfiler og noder.
Vi lægger vægt på socialt sammenhold – vi er med andre ord et smukt kor i vores bedste alder mellem 30 og 70 år.
Vi synger hver tirsdag kl.19.15 til 21.30 på Trekronerskolen i Roskilde og har ca 25 korprøver pr.sæson. (1.9.-ca.15.4). Derudover arrangerer vi en hel korlørdag, bl.a. med en gæstelærer, og vi afholder én til to koncerter om året.
 
AfterSeven er en selvstændig forening med en bestyrelse, der fungerer som arbejdsgiver.
Du bliver ansat på en kontrakt i hver sæson. Løn forhandles med udgangspunkt i Dansk Musikerforbunds vejledende satser for korledere.
 
Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside www.afterseven.dk eller hos
foreningens formand Asger Olsen tlf.22 74 73 81 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du er også velkommen til at kontakte vores nuværende korleder Charlotte Dupont tlf.61 65 17 55
Motiveret ansøgning skal være formand Asger Olsen i hænde senest torsdag d.28.2.2019.
6. feb.

Lyngby Kammerkor

Læs annonce

6. feb.


Hærvejskoret

Søger ny dirigent til september 2019
 
Vi søger en dirigent, der er frisk på at videreføre et glad og arbejdsomt blandet kor med ca. 35 sangere, der kommer fra et stort opland omkring Hærvejen. Sangerne er flittige, seriøse amatører, der også vægter det sociale sammenhold meget højt.
 
Koret har hjemsted i Nr. Snede og vi øver i flotte lokaler på den nye Nr. Snede Skole hver torsdag kl. 19.15 – 21.45. 
 
Koret fyldte 50 år i 2018 -  og har  kun haft tre forskellige dirigenter i korets levetid. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. Vi synger mest a cappella, men har flere gange arrangeret koncerter sammen med orkestre og andre kor. 
I sidste sæson sang vi to forårskoncerter, vores store jubilæumskoncert med orkesterledsaglese og en julekoncert, ligesom vi medvirkede ved tre forskellige byarangementer og indvielser. Med mellemrum arrangeres udflugter og korrejser. 
 
Koret er tilknyttet DOF aftenskole og organiseret i en korforening med en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet.
 
Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven - og vi er meget åbne over for nye ideer.
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
 
Hvis du er interesseret så kig ind på vores hjemmeside www.hærvejskoret.dk  eller kontakt korets formand Mogens Bentzen på 4080 3757 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
6. feb.

Vestfynskoret

Kunne du tænke dig, at blive korleder og være med til at videreudvikle et godt kor?
 
Vestfynskoret, som har hjemsted i Assens, søger ny korleder pr. 1. september 2019, da vores nuværende leder gennem 5 år, vil koncentrere sig om at videreudvikle sin egen karriere.
Vi er et blandet 4-8 stemmigt kor på ca. 35 medlemmer i alderen 40 og opefter, og vi har i koret en god fordeling på alle stemmer.
Vi øver en gang om ugen i perioden september – maj (inkl.).
 
Koret arrangerer årligt et antal koncerter, og udbyder også koncerter, herudover deltager vi ind imellem i andre musikalske arrangementer (sangstævner). Vi synger oftest a cappella. Repertoire spænder vidt, fra barok til nutidig musik. 
 
Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder der kan inspirere og udvikle os musikalsk.  Mere om koret på www. Vestfynskoret.dk
Vi forventer at du har en uddannelse som korleder, er inspirerende og iderig, samt har et godt socialt gen.
 
Koret er medlem af Kor72, og er i øvrigt organiseret under LOF, med ca. 120 timer pr. sæson, og som udgangspunkt svarer aflønningen til den, der er gældende på folkeoplysningsområdet.
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til korets formand Vagn Thomsen, mobil 20232178,  mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
6. feb.

Sing4Fun

Vi søger en dirigent med erfaring indenfor rytmisk korledelse, som lægger vægt på at arbejde med klang, frasering og tekst, og som har en nysgerrig og ambitiøs tilgang i forhold til fremtidigt repertoirevalg.
Vi prioriterer et sikkert klaverspil og en god sangstemme.
Vi sætter en pædagogisk og samtidig myndig korledelse højt, gerne med humoristisk tilgang.
 
Sing4Fun er et rytmisk kor, der blev dannet i 2003. Koret består af 45 - 50 sangere, både kvinder og mænd, som p.t. er ledet af dirigent og pianist Anders Hjorth Nielsen. Han vil fortsætte som meddirigent og pianist.
Vores repertoire er rytmisk musik indenfor flere genrer: primært pop og rock, men også lidt jazz og swing.
 
Vi øver på Vestervang skole i Viborg hver mandag 19.00 – 21.30. 
Aflønningen sker efter Viborg Kommunes tarif for aftenskolelærer, og der afregnes for 2,5 lektioner per gang. Derudover udbetales der et koncerthonorar for de afholdte koncerter.
Vi afholder bestyrelsesmøde 1 time i forbindelse med koraften en gang pr. måned.
 
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning på mail til korets formand: Lars Erik Møller Leth, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Vi vil rigtig gerne hvis du kan starte i januar 2019, men vi venter også gerne på den rigtige.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Anders Hjorth Nielsen på telefon: 61 69 37 70.
22. dec.

Kor Kalliope

Læs annonce
22. dec.

Højbjergkoret 

Højbjergkoret søger ny dirigent til starten af 2019, da vores dygtige dirigent Severin Korsgaard har valgt nye udfordringer.
Koret er et af de ældste amatørkor i Århus, men selv om vi er amatører, har vi et højt ambitionsniveau og arbejder seriøst med både store klassiske korværker og små a capella sange fra det nordiske repertoire.
Koret tæller p.t. ca. 23 medlemmer, der synger 4-stemmige satser.
 
Udover de musikalske ambitioner har koret et godt socialt sammenhold, og vi er velfungerende med bestyrelse, hjemmeside og løsning af praktiske opgaver. 
Gennem årene har koret afholdt mange koncerter – sidste efterår med stor succes 3 klassiske kirkekoncerter med 4 solister og 5 musikere. Foruden Frederikskirken synger vi i kirker rundt om i det østjyske, og har min. 2 koncerter hvert år.
 
Koret er altid åbent overfor nye udfordringer, så vi søger en dirigent, der er dedikeret til amatørkor og som tør stille krav og skubbe til korets grænser.
Du skal have visioner for korets arbejde og turde sammensætte et spændende og udfordrende repertoire. Derfor vil det være en fordel, hvis du allerede har korerfaring, samt et godt netværk af musikere og solister.
 
Vi er en forening under aftenskolen, så du bliver aflønnet af MOF. 
Øveaften er p.t. tirsdag 19.00-21.15 i Skåde Lokalcenter i Højbjerg v. Århus. (kan evt. ændres til mandag). Vi har desuden 2 korlørdage om året, hvor vi arbejder intenst hele dagen.
 
Yderligere info kan søges på vor hjemmeside www.hojbjergkoret.dk.
Kunne du tænke dig at arbejde med os, bedes du ringe eller maile til formand for koret Ulla Hilligsøe Gammelby på tlf. 21647642 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. dec.

Det Rytmiske Selskab

Læs annonce
22. dec.

Ryslinge Sangkor

Læs annonce

26. nov.


Familiekoret

Foreningen Sjællandske Kor & Vokal Ensembler søger korleder pr. 6. februar 2019. (med intro dag lørdag d. 2. februar)
Familiekoret holder til i Birkerød i Rudersdal kommune og består af to-tre generationer, der synger to eller tre stemmer på tværs af generationer. Koret øver onsdag kl. 17:00-18:00 på Bistrup Skole  (musiklokale). Børnene er fra 6-10 år.
Der lønnes efter aftenskole/folkeoplysningsloven.
 
Yderligere information og kontakt til 
www.rytkor.dk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
26. nov.

Risbjergsangerne

Vi søger en ny dirigent til snarlig tiltrædelse.
Vores kor blev startet i 1980 og holder til i sognegården ved Risbjerg Kirke i Hvidovre.
Vi synger et alsidigt repertoire så som klassisk kormusik, kirkemusik, danske sange og viser samt folkeviser fra Norden og mange andre lande, og har arbejdet meget seriøst med klangen hos sangerne. 
Desværre er vi efterhånden blevet et lille kor med en høj gennemsnitsalder, da vi ikke har fået nok nye medlemmer.
Vores dirigent igennem 18 år, har desuden besluttet at holde op. 
Men vi er stadig nogle ildsjæle, der gerne vil gøre meget for, at vi kan blive mange flere, men det kræver jo også, at vi kan finde en dirigent, der vil være med til at bygge dette kor op, til igen at være et kor af en god størrelse.
Det håber vi du vil være med til at arbejde for, derfor henvender vi os til dig.
Aflønning for arbejdet vil ske til  aftenskolernes satser, da vi nu pga. det lave medlemstal vil blive oprettet i AOF-regi, men som sagt først når vi har fundet en ny dirigent. Vi håber det bliver dig.
Vi øver hver mandag kl. 19 – 21 i Sognegården ved Risbjerg Kirke.
Henvendelse bedes venligst rettet til korets formand, som også kan svare på evt. yderlige oplysninger.
 
Inge Glarø                                                                                                                    
Tlf. 24 42 57 02
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
26. nov.

Tønderkoret

Vi søger en engageret korleder pr.1.1.19
 
Tønderkoret har i ca. 30 år virket som samlingspunkt for glade amatørsangere i marsklandet. 
Koret er et blandet kor, der består af ca. 30 amatørsangere, der mødes hver torsdag aften fra 18.30 til 21.15 og synger et blandet, bredt repertoire af både danske og udenlandske korsatser. Vi arbejder seriøst og har det hyggeligt sammen. 
Vi har desuden mulighed for at øve hjemme, da de forskellige stemmer bliver omsat til lydfiler på vores hjemmeside. 
 
Koret har tradition for at afholde forskellige arrangementer i løbet af året. Der har hvert år været en cafekoncert i Kulturhuset og desuden flere julekoncerter i egnens kirker.
I årenes løb har koret desuden deltaget i forskellige andre arrangementer - f.eks kan nævnes: festivalgudstjeneste i Tønder Kristkirke, opførelser af Vadehavssuiten, arrangementer med Grænsekorene, korstævner, indslag til Tønder Festival og meget mere. 
 
Koret er tilknyttet FOF og er medlem af foreningen Danske folkekor.
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
P.t. er lønnen 274,76 kr. + 12,5% i feriepenge pr. lektion. Der aflønnes med 4 lektioner pr. gang.
 
Hvis du vil vide mere kan du se på vores hjemmeside www.toenderkoret.dk og kontakte Steen Tygesen tlf +45 29434224 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi glæder os til at synge sammen med dig.
26. nov.

Stilling besat

Vokalensemblet Swe-Dames

Vi søger en dirigent, som lægger vægt på at arbejde med klang, frasering og tekst, og som har en nysgerrig og ambitiøs tilgang i forhold til fremtidigt repertoirevalg.
Vi prioriterer et sikkert klaverspil og en god sangstemme.
Vi sætter en pædagogisk og samtidig myndig korledelse meget højt.
 
Vokalensemblet Swe-Dames er et lille, ambitiøst vokalensemble, der blev dannet i 1988. Ensemblet består af 12-14 erfarne, nodestærke kvindelige sangere, og koret arbejder på et musikalsk og teknisk højt niveau. Koret har gennem årene udviklet en særegen klang og en sikker fornemmelse for at synge i vidt forskellige stilarter. Vi har ny, anderledes og spændende musik på vores repertoire, men vi synger lige så gerne mere traditionelle værker. Vores repertoire spænder fra værker af Praetorius over Britten til Libby Larsen.
 
Vi øver i Jesuskirken i Valby fredage fra 17-19.15. Aflønningen sker efter Musikaftenskolen i Københavns tarif, og der afregnes for tre lektioner per gang. Derudover udbetales der et koncerthonorar for de afholdte koncerter.
Vi forventer deltagelse i to årlige bestyrelsesmøder.
 
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning på mail til korets formand Helle Marijnissen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi vil afholde samtaler løbende, og der vil blive afholdt prøvedirektioner i perioden fra 6/11 til og med 14/12.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formanden på telefon: 20111984 søndage mellem kl. 18 og 20.
9. sep.

NOTA-koret

- søger ny dirigent. Vi er solidt forankret i det århusianske musikliv og arbejder med alle grene af den klassiske kortradition indenfor såvel kirkemusik som verdslige kompositioner. Vi veksler mellem større opførelser med orkester og solistoptræden samt à cappella koncerter. Senest har vi bl.a. medvirket i Gurrelieder – Gribende Gigantisk med Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorekster underledelse af Marc Soustrot, Beethovens 9. i forbindelse med Aalborg Symfoniorkesters 75 års jubilæum under ledelse af Michael Schønwandt, og i denne sæson er vi i fuld gang med forberedelserne til vores 50 års jubilæumskoncert, hvor programmet til dels er udarbejdet, men hvor vi naturligvis også levner plads til bidrag fra vores nye dirigent.
 
Vi søger en dirigent, der
- Har en solid, faglig uddannelse og erfaring med klassisk kor- og også gerne orkesterledelse.
- Arbejder struktureret både til den enkelte prøve men også i de større prøveforløb op til store koncerter.
- Har et godt netværk inden for branchen.
- Formår at indgå i et aktivt og konstruktivt samarbejde med bestyrelsen.
- Er ærlig og tør sige din mening på en konstruktiv og pædagogisk facon.
- Har humor.
- Får musik ud af korets og dine egne anstrengelser. 
- Har musikalsk overblik.
 
Vi tilbyder en stilling som dirigent for et kor, der
- Er yderst velklingende og har ambitioner om at være blandt de bedste amatørkor i Aarhus.
- Glæder sig til hver eneste korprøve og møder engagerede og velforberedte.
- Elsker at lære nyt, at forbedre sig og præstere vores bedste.
- Fungerer fantastisk godt sammen socialt.
 
Løn efter kvalifikationer, tillæg for koncerter og godtgørelse for ophold på korets rejser.
 
Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan se mere på www.notakoret.dk, og derudover er du meget velkommen til at kontakte korets formand Anne Kau Henriksen på tlf.  51888467 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. Din ansøgning med CV bedes du sende til samme adresse.
 
Du skal kunne starte i løbet af efterårssæsonen 2018, og ansøgningsfristen er 15. september. Samtaler og en prøveaften med koret finder sted enten d. 20. eller d. 27. september.
9. sep.

Kor Cecilia

Mangler dirigent fra august 2018 – Et engageret damekor bestående af ca. 20 sangere i alle aldre. Koret synger et blandet, fortrinsvis rytmisk repertoire: Swing, jazz, spirituals, evergreens, musical, danske sange og salmer. Medvirker ved 3-4 koncerter om året. Nodekendskab og korerfaring er en fordel. Af hensyn til korets klangbalance skal nye sangere aflægge stemmeprøve.
 
Se også www.korcecilia.dk For yderligere oplysninger kontakt formand Ingelise Lindschouw, 28 43 18 88 eller DOF Paarup Aftenskole, 66 13 00 82.
 
Koret synger hver tirsdag kl. 19.00 i Pakhusgården 18, 5000 Odense C.
 
Dirigenten aflønnes efter Folkeoplysningsloven, løncirkulæret.

9. aug.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: