fbpx
22 Feb, 2020
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Sydfalsterkoret

Søger dirigent hurtigst muligt.
Koret har hjemsted i Marrebæk på Falster. Vi er et kor under Folkeoplysningsloven med ca. 90-95 lektioner årligt. Lønnen er efter Folkeoplysningsloven. Den årlige løn andrager ca. 35.000kr. årligt.
 
Vi er et blandet kor med ca. 30 medlemmer i den modne alder, de fleste 60+. Koret blev etableret i 1994.
 
Kontakt til formanden, Søren Svaneeng, telf. 28775644 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. jan.

Storekor Odense

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Carambakoret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Arion koret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Ensemble Nordklang

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Odense Teaterkor

Korleder søges
Læs annonce

22. jan. 


Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor

Vores dirigent gennem de sidste 6 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny dirigent fra september 2020.

Vi er et firestemmigt kor med 40-50 medlemmer, pt er vi 17 sopraner, 17 alter, 7 tenorer og 7 basser. Vi er flest 50+. Koret er startet i 2004, og mange i koret har været med i 10 år.
Koret optager alle der har familiemæssige eller anden tilknytning til Sankt Annæ Gymnasium herunder været elev eller lærer.

Vi er i koret gode til at orientere os i noderne, men nodelæsning er ikke et krav.
Vi har et godt fremmøde og har en engageret og venlig humoristisk omgangsform.
Vi øver onsdage fra 19-21 på Sankt Annæ Gymnasium og optræder lejlighedsvis ved nogle af skolens arrangementer. Nogle gange fortsætter vi efter korprøven med korkaffe på skolens lærerværelse, for at have mulighed for at hygge os med hinanden.

Koret har 6-8 optrædener om året, herunder blandt andet kirkekoncerter og Tivolis kordage. Vi holder hvert forår en kordag – og hvert andet år har vi været på korrejse hvor vi har sunget sammen med andre (lokale) kor. Vi har været i Tromsø, Budapest, Dublin og planlægger dette forår en tur til Hamborg.
Vi synger forskellige genrer både a cappella og med akkompagnement – vi har fx sunget Scandinavian Shuffle, Faures Cantique de Jean Racine, La Cours Fred hviler over land og by, Kodalys Cohors Generosa, Pitonis Cantate Domino, Hugo Alfvens Uti vår hage og Petersson-Bergers Stemning, derudover har vi et alsidigt julerepertoire samt en del danske sange.

Vi ønsker os en venlig, dygtig, tydelig, engageret og klaverspillende dirigent, med godt kendskab til korrepertoire og et godt netværk.
Koret har en bestyrelse der vil bakke dirigenten op og tager sig af mange af de praktiske opgaver der er forbundet med et kor.

Koret er medlem af kor72.

Hvis du vil høre nærmere om koret er du velkommen til at kontakte korets formand Karen Borchersen på tlf 21 64 98 27 eller korets nuværende dirigent Morten Hinz på tlf 40 63 02 73.

Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion ved nogle af korets prøveaftener i marts måned.
Ansøgningsfrist 24. februar, send din ansøgning til korets formand Karen Borchersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. jan

Jægerspriskoret

Korleder søges
Læs annonce
2. dec.

Vokalgruppen AmaSing

Vi har eksisteret siden efteråret 2016, og søger nu en korleder som kan bringe os videre mod vores mål:

At blive vestegnens bedste a cappella gruppe!

Vi er p.t. 7 sangere som er fordel på alle stemmegrupper, men vi mangler flere herrestemmer og en dyb alt. Vi vil meget gerne op på en størrelse der hedder 12-14 sangere, så én af dine arbejdsopgaver i starten, ud over at lære os at kende, vil være at afholde audition sammen med et par nuværende medlemmer af koret i vores jagt efter de sidste sangere.

Vores repertoire spænder vidt, lige fra Michael Jackson, til Pentatonix, og Touché/Vocal Line - bare for at nævne nogle stykker. Vi er MEGET åbne overfor hvad det er vi synger og hvilken genre - kriteriet må være, at det er super tight og lyder for fedt!

Vores ambition er at ende ud med hver vores mikrofon, men det er vi slet ikke kommet til endnu. Og så skal vi ellers bare ud og synge til byfester, ferniseringer, julemarkeder, i storcentre, til indvigelser og også egne koncerter, og skille os ud med et dynamisk sceneshow og ud over scenekanten attitude.

Vi er et forholdvist nyt kor, så der vil være rig mulighed for at modulere og forme os og samtidig udvikle dig selv som korleder.

Vi arbejder ud fra nodemateriale, men størstedelen af arbejdet foregår efter noderne er smidt. Vi forestiller os at du øver med os 1 gang om ugen, da det vil være det din løn indbefatter, og så tager vi selv ud og synger de gigs vi nu får, eller det kan være at du er interesseret i en hel anden ordning, så sig endelig til.

Vi øver torsdag aften fra 19-21:30 i Tåstrup Kulturcenter, Poppel Allé, i fine lokaler med vægklaver og en fin café til vores pause.

Lønnen er kr. 284,19 + feriepenge pr. lektion.

For yderligere oplysninger kontakt:

Sandie Johnson, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf: 20 70 01 01
2. dec.

Sangkoret Fionia

Sangkoret Fionia i Odense er et ambitiøst firestemmigt kor bestående af ca. 40 medlemmer. Korets repertoire består af danske og udenlandske sange, samt kirkemusik. Vores øveaftener er præget af sangglæde og hyggeligt samvær.

Koret deltager i ca. 4-5 koncerter om året, både i verdslig og kirkelig sammenhæng.
Er du interesseret, kan du få en liste over det repertoire, vi har sunget i 2019.
Vi synger efter noder.

Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder
• er stabil og velorganiseret
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver tirsdag aften kl. 19:00 – 21:15 i Thomas Kingo Kirkes sognelokale på Bülowsvej i Odense M ca 35 tirsdage om året.

Ansøgning gerne som mail sendes til DOF Paarup Aftenskole, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Aftenskolen kan også kontaktes på 66 13 00 82.
Ansøgningsfrist senest 1. december. Medsend venligst CV og din motivation til at søge stillingen.
Forventet start i 2020 tirsdag den 7. januar.
Repræsentant for bestyrelsen Mette Christensen, tlf. 20444022 og Karl Ejvind Larsen, tlf. 23624599 kan kontaktes for yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at møde dig.
Se også www.fioniakoret.dk
Aflønning sker via DOF Paarup Aftenskole
Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
Lønnen udbetales bagud.
8. nov.

Kor-vikar søges - Jammerbugt Kulturskole

Ledige timer i Jammerbugt Kulturskole!
Jammerbugt Kulturskole søger vikar til undervisning af 3 kor. Stillingen er ca. 20% af
fuldtid, men kan evt. opdeles. Vikariatet er i alt ca. 160 løntimer fordelt over 6 mdr. (i gns. 26,67 timer pr. mdr.)

• Gospelkor (Sing4Joy – voksenkor) onsdag kl. 19-21 i Torslev
20 x undervisning á 1:50 - i alt 75 timer inkl. forberedelse og øvrig tid. Derudover kan det forventes at koret har ca. 2-3 koncerter i perioden, som aflønnes separat af korets bestyrelse m/ ca. 1.500,- pr. koncert.

BESAT • Lungekor / KOL-kor torsdag formiddag i Aabybro
15 x undervisning á 1:30 - i alt 45 timer inkl. forberedelse og øvrig tid

BESAT • Børnekor torsdag kl. 14-15 i Ingstrup
20 x undervisning á 1 time - i alt 40 timer inkl. forberedelse og øvrig tid

Hvis du har lyst til at byde ind på dele af dette – eller det hele (😊) - hører vi gerne fra dig.
Vikariatet er fra d. 6. januar 2020 til udgangen af juni.
Kontakt
Mads Mølgaard, souschef
72578242 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
8. nov.

Holbæk Sangkor

Korleder søges
Læs annonce

12. okt


 

 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: