Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.
Samtidig anbefaler vi, at I støtter jeres kommende korleder med et medlemsskab af Danske Korledere.

Retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, ca. antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling).
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.
Følges ovenstående retningslinjer ikke vil annoncen ikke blive slået op.
I bedes i øvrigt melde tilbage, når stillingen er besat.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


BeChoired - Odense

Læs annoncen her.

04. jul.   


Champagnekoret - Sorø

Læs annoncen her.

04. jul.   


VoiceZone - Skovlunde

Læs annoncen her.

24. jun.   


Good Vibrations - Struer

Læs annoncen her.

24. jun.   


Side by Side - Struer

Side by Side søger dirigent fra august 2024. Vi er et 4-stemmig blandet kor fra Struer med spændende og varieret repertoire. Vi er knap 30 medlemmer med rutine indenfor flere genrer – oprindelig folkelig-klassisk, men gennem de seneste 15 år med meget større flair for de rytmiske genrer.
 
Vi er velsyngende, godt fordelt på stemmegrupperne og ikke bange for at udvide vores horisont hvad angår musik, arbejdsformer og koncert-ditto.
 
Side by Side er en frivillig korforening under Struer Musikskoles Aftenskole, hvor løn og arbejdsvilkår følger aftenskoleloven. Der er en velfungerende bestyrelse til at bakke dig op. Vi øver tirsdage kl. 19-21 og har base i Folkets Hus i Struer. Koret har 30 korprøver i sæsonen. Der er 2-4 koncerter i løbet af året.
 
Se mere om os på vores hjemmeside: www.sbs-struer.dk  eller på vores FB-side: Side by Side - kor
 
Har du lyst til at møde os og føre os videre i det musikalske kor-univers? Hvis du tænker at det er en spændende opgave så kontakt vores formand Aino Skou Jensen på 2635 1590 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vores nuværende korleder Sisse Skovbakke kan kontaktes på 2347 4583.
24. jun.   

Vokalisterne - Aalborg

Læs annoncen her.

14. jun.   


Sejs Koret

Læs annoncen her.

14. jun.   


Oktoberkoret - Valby

Læs annoncen her.

14. jun.   


Stilling besat

X-tetten - Middelfart

Læs annoncen her.

14. jun.   


Skødstrup-Løgten Koret

Korleder for den kommende efterårs- og forårssæson 2024/2025 og fremover.
 
Koret består pt af 21 sangere fordelt på 1. og 2. sopran og alt. Aldersmæssigt er vi meget stolte af at spænde over flere generationer, og vi har et dejligt sammenhold på tværs af forskelle. Vi synger både rytmiske og klassiske sange, og lærer om sangteknik og andre musikfærdigheder undervejs. Vi er også meget glade for lydfiler til hjemmearbejdet. Vi slutter hver sæson af med mindst én koncert.
 
Hver sæson har ca. 40 undervisningstimer, herunder en øvesøndag fra 12,30-17,00 før en koncert.
Efterårssæsonen fra start september med afsluttende koncert først i december og forårssæson fra januar med afsluttende koncert først i maj.
 
Koret er en selvstændig forening under folkeoplysningsloven og aflønningen sker efter gældende regler i fritidsloven og bestemmelserne i Sport og Fritid – Aarhus Kommune.
 
Øveaftner afholdes i Skødstrup Sognegård hver mandag fra 19.30 til 21.40 med en kort pause midtvejs.
 
Interesserede bedes kontakte korets formand, Elin Rasmussen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mobil 27578384.
14. jun.   

Brabrand Koret

Vi søger en engageret og dygtig klaverspillende korleder med godt humør, tålmodighed og lyst til lede et kor med en munter og positiv tilgang til tingene og rigtigt godt kammeratskab.

Vores unge korleder har fået så meget at se til på konservatoriet, at vi må søge en ny pr. august 2024. Vi har absolut mod på igen at få en ung korleder – men vil bestemt gerne i dialog med enhver, der synes at dette kor lyder som noget for dem.
 
Koret har haft 30-års jubilæum i 2022 og består af 25 medlemmer +50 år, fordelt på fire stemmer. Vi øver i Brabrand Sognegård onsdage kl. 19.00-21.30, har to faste koncerter i Brabrand kirke årligt og enkelte ad hoc arrangementer, typisk i lokalområdet.
 
Repertoiret er alsidigt med danske og udenlandske sange, også nyere musik, dog hverken krævende klassisk eller decideret rytmisk musik.
Korlederen skal:
  • Have lyst til at stå foran et kor og have ansvar for både musikalsk og pædagogisk ledelse
  • Lægge repertoire i samarbejde med korets repertoireudvalg
  • Spille klaver i brug til indstudering af korets satser
  • Dirigere til korets to årlige koncerter i Brabrand kirke og et par mindre ad hoc optrædener i lokalområdet
  • Gerne kunne synge for på sange for koret
  • Gerne kunne lave øvefiler til koret
  • Gerne lave orienteringsmails til koret omring øvning på de enkelte sange etc.
  • Gerne kunne lave nye arrangementer (honoreres separat)
Ansættelse og lønaftale efter folkeoplysningsloven. En øveaften aflønnes med 3 lektioner (a 45 min.), og vi har normalt 26-28 øvegange om året inklusive koncerter. Derudover honorerer vi tid anvendt til fremstilling af øvefiler mv. efter aftale.
 
Koret er medlem af Kor72 og Samrådet for Amatørkultur i Aarhus. Koret har en aktiv bestyrelse, der klarer de øvrige opgaver, så korlederen kan koncentrere sig om det musiske.
 
Er du interesseret i at høre mere og møde koret, så kontakt formanden, Jens Otto Kjær Hansen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 20 14 12 66 eller næstformanden Elsebeth Thomsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 20 26 57 42.
Ansøgningsfrist: Senest 1 august, gerne snarest muligt. Samtale og prøvedirektion aftales individuelt med ansøgerne.
 
09. maj   

Nyt rytmisk a cappella kor - København N

Læs annoncen her.

9. maj   


Odensekoret

Vores korleder/dirigent gennem mere end 21 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny korleder/dirigent fra medio august 2024.
 
Odensekoret er et øvet amatørkor (sopran, alt, tenor og bas) under DOF Paarup Aftenskole, Odense. Vi er et voksenkor på 41 medlemmer fordelt på 29 damer og 12 herrer. Vi synger oftest 4-6-stemmigt.
Koret, der har rødder langt tilbage, har udviklet sig meget gennem de senere år. Repertoiret spænder vidt: Gamle og nye danske og udenlandske sange, jazz, musicals og nyere rytmisk musik.
Blandt de mange koncerter, som Odensekoret har medvirket i, kan nævnes julekoncerter i og udenfor Odense, fejringen af Foreningen NORDENs 100-års jubilæum, kroningen af Odenses Luciabrud i 2019 og 2023, tre krævende koncerter i Odenses hyggelige Teater 95B samt to fælleskoncerter med Ambitus, et andet fynsk kor.
 
Koret har hjemsted i Odense og øver hver mandag fra kl.19.30 til 22.00 i Bolbro Sognehus, Stadionvej 68, 5200 Odense. Sæson: Fra primo januar til medio maj og medio august til medio december, svarende til ca. 32 øvegange pr. år.
På øveaftener er korlederen/dirigenten pianist, mens der i forbindelse med koncerter træffes aftale med vores mangeårige pianist Ulf Starup. Vi har typisk 5-6 koncerter årligt.
 
Odensekoret har en bestyrelse på fem medlemmer samt en suppleant, der holder møder ca. fire gange om året. Det forventes, at korlederen så vidt muligt deltager i disse møder.
 
Ansættelse og aflønning foregår via DOF Paarup Aftenskole.
Løn- og ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om ”Løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
 
Vi søger en korleder/dirigent, som kan og vil udfordre os på bl.a. dynamik, klang og rytmik og som er inspirerende, humørfyldt og kan skabe engagement og sangglæde.
 
Ansøgning bedes sendt til korets formand Poul Eigil Rasmussen, mobil 2660 0413, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som naturligvis står til rådighed med yderligere oplysninger.
Se også korets hjemmeside: www.odensekoret.dk.
09. maj   

Korup Koret - Odense

Vi er et firstemmigt blandet seniorkor under DOF Paarup Aftenskole. Vi er ca. 25 sangere, og synger et alsidigt repertoire, såvel verdsligt som kirkeligt. I årets løb medvirker vi ved
3-4 koncerter.
Vi øver mandag eftermiddag kl. 14-17 i Korup Sognegård, Odense NV.
Ansættelse og aflønning foregår via DOF Paarup Aftenskole.
 
Løn- og ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om ”Løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
For yderligere oplysninger kontakt korets formand Anne-Lise Kops, tlf. 23 61 53 16, eller
DOF Paarup Aftenskole, tlf. 66 13 00 82.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
09. maj   

Koret Zenit - Aarhus

Læs annoncen her.

28. apr.   


Skanderborg Rytmiske Kor

Læs annoncen her.

28. apr.   


InTune - Odense

Læs annoncen her.

28. apr.