Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.
Samtidig anbefaler vi, at I støtter jeres kommende korleder med et medlemsskab af Danske Korledere.

Retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, ca. antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling).
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.
Følges ovenstående retningslinjer ikke vil annoncen ikke blive slået op.
I bedes i øvrigt melde tilbage, når stillingen er besat.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Brabrand Koret

Vi søger en engageret og dygtig klaverspillende korleder med godt humør, tålmodighed og lyst til lede et kor med en munter og positiv tilgang til tingene og rigtigt godt kammeratskab.

Vores unge korleder har fået så meget at se til på konservatoriet, at vi må søge en ny pr. august 2024. Vi har absolut mod på igen at få en ung korleder – men vil bestemt gerne i dialog med enhver, der synes at dette kor lyder som noget for dem.
 
Koret har haft 30-års jubilæum i 2022 og består af 25 medlemmer +50 år, fordelt på fire stemmer. Vi øver i Brabrand Sognegård onsdage kl. 19.00-21.30, har to faste koncerter i Brabrand kirke årligt og enkelte ad hoc arrangementer, typisk i lokalområdet.
 
Repertoiret er alsidigt med danske og udenlandske sange, også nyere musik, dog hverken krævende klassisk eller decideret rytmisk musik.
Korlederen skal:
  • Have lyst til at stå foran et kor og have ansvar for både musikalsk og pædagogisk ledelse
  • Lægge repertoire i samarbejde med korets repertoireudvalg
  • Spille klaver i brug til indstudering af korets satser
  • Dirigere til korets to årlige koncerter i Brabrand kirke og et par mindre ad hoc optrædener i lokalområdet
  • Gerne kunne synge for på sange for koret
  • Gerne kunne lave øvefiler til koret
  • Gerne lave orienteringsmails til koret omring øvning på de enkelte sange etc.
  • Gerne kunne lave nye arrangementer (honoreres separat)
Ansættelse og lønaftale efter folkeoplysningsloven. En øveaften aflønnes med 3 lektioner (a 45 min.), og vi har normalt 26-28 øvegange om året inklusive koncerter. Derudover honorerer vi tid anvendt til fremstilling af øvefiler mv. efter aftale.
 
Koret er medlem af Kor72 og Samrådet for Amatørkultur i Aarhus. Koret har en aktiv bestyrelse, der klarer de øvrige opgaver, så korlederen kan koncentrere sig om det musiske.
 
Er du interesseret i at høre mere og møde koret, så kontakt formanden, Jens Otto Kjær Hansen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 20 14 12 66 eller næstformanden Elsebeth Thomsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 20 26 57 42.
Ansøgningsfrist: Senest 1 august, gerne snarest muligt. Samtale og prøvedirektion aftales individuelt med ansøgerne.
 
09. maj   

Nyt rytmisk a cappella kor - København N

Læs annoncen her.

9. maj   


Odensekoret

Vores korleder/dirigent gennem mere end 21 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny korleder/dirigent fra medio august 2024.
 
Odensekoret er et øvet amatørkor (sopran, alt, tenor og bas) under DOF Paarup Aftenskole, Odense. Vi er et voksenkor på 41 medlemmer fordelt på 29 damer og 12 herrer. Vi synger oftest 4-6-stemmigt.
Koret, der har rødder langt tilbage, har udviklet sig meget gennem de senere år. Repertoiret spænder vidt: Gamle og nye danske og udenlandske sange, jazz, musicals og nyere rytmisk musik.
Blandt de mange koncerter, som Odensekoret har medvirket i, kan nævnes julekoncerter i og udenfor Odense, fejringen af Foreningen NORDENs 100-års jubilæum, kroningen af Odenses Luciabrud i 2019 og 2023, tre krævende koncerter i Odenses hyggelige Teater 95B samt to fælleskoncerter med Ambitus, et andet fynsk kor.
 
Koret har hjemsted i Odense og øver hver mandag fra kl.19.30 til 22.00 i Bolbro Sognehus, Stadionvej 68, 5200 Odense. Sæson: Fra primo januar til medio maj og medio august til medio december, svarende til ca. 32 øvegange pr. år.
På øveaftener er korlederen/dirigenten pianist, mens der i forbindelse med koncerter træffes aftale med vores mangeårige pianist Ulf Starup. Vi har typisk 5-6 koncerter årligt.
 
Odensekoret har en bestyrelse på fem medlemmer samt en suppleant, der holder møder ca. fire gange om året. Det forventes, at korlederen så vidt muligt deltager i disse møder.
 
Ansættelse og aflønning foregår via DOF Paarup Aftenskole.
Løn- og ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om ”Løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
 
Vi søger en korleder/dirigent, som kan og vil udfordre os på bl.a. dynamik, klang og rytmik og som er inspirerende, humørfyldt og kan skabe engagement og sangglæde.
 
Ansøgning bedes sendt til korets formand Poul Eigil Rasmussen, mobil 2660 0413, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som naturligvis står til rådighed med yderligere oplysninger.
Se også korets hjemmeside: www.odensekoret.dk.
09. maj   

Korup Koret - Odense

Vi er et firstemmigt blandet seniorkor under DOF Paarup Aftenskole. Vi er ca. 25 sangere, og synger et alsidigt repertoire, såvel verdsligt som kirkeligt. I årets løb medvirker vi ved
3-4 koncerter.
Vi øver mandag eftermiddag kl. 14-17 i Korup Sognegård, Odense NV.
Ansættelse og aflønning foregår via DOF Paarup Aftenskole.
 
Løn- og ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om ”Løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
For yderligere oplysninger kontakt korets formand Anne-Lise Kops, tlf. 23 61 53 16, eller
DOF Paarup Aftenskole, tlf. 66 13 00 82.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
09. maj   

Koret Zenit - Aarhus

Læs annoncen her.

28. apr.   


Skanderborg Rytmiske Kor

Læs annoncen her.

28. apr.   


InTune - Odense

Læs annoncen her.

28. apr.   


Ensemble Nordklang - København

Læs annoncen her.

27. feb.   


Aarhus Studiekor

Læs annoncen her.

13 feb.   


Visible Voices - Holbæk

Læs annoncen her.

27. jan.   


VIVE - Vordingborg

Vi i VIVE har netop måtte sige farvel til vores skønne korleder og søger nu derfor en dygtig korleder, der kan træde i hans sted - gerne så hurigt som muligt.
VIVE er et socialt, dynamisk og ambitiøst rytmisk kor med base i Vordingborg, der består af 17 sangere. Vi synger med 6-8 stemmer både acapella og med klaverledelse. Vi øver torsdage fra 19-21.30. Vi synger flere koncerter og gerne mindst 2 store om året, sommer og jul.
Koret har eksisteret i 3 år og har allerede skabt et solidt fundament - både musikalsk og socialt. Bagkataloget er ved at fæstne sig, men der vil være rig mulighed for at præge koret med din musikalitet. Genremæssigt bevæger vi os primært i pop, r’n’b & indie. Gerne i ambitiøse og udfordrende arrangementer, men også i simple og inderlige arrangementer. Koret har en velfungerende bestyrelse og er et engageret kor, der hjælper med det praktiske, så du skal primært vil stå for det musikalske. VIVE ønsker at blive ved med at søge at forny og udvikle sig. Derfor søger vi en korleder, der er sikker, kreativ og musikalsk skarp - gerne også i detaljearbejdet. Du kommer med en god energi til korøvere, har en musikalsk autoritet, men har også sans for at favne det hele menneske, der står overfor dig. Vi tilbyder til gengæld et engageret kor, der elsker at lære og fordybe sig og som er socialt meget stærkt.
Der er plads til seriøsitet, omfavnelse og leg, og det vil vi gerne byde dig ind i. Løn efter aftale. Transport-omkostninger kan evt. dækkes.
Fanger ovenstående din interesse, så kontakt Kamma fra bestyrelsen på mobil 42328787
Eller skriv på vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
23. jan.   

Spicy Voices - Thorsø, Hammel

Læs annoncen her.

23. jan.   


Step by Step - Nærum

Vores nuværende korleder har desværre ikke længere tid til at lede os, så vi leder efter en ny, fantastisk korleder. Step by Step består af 40 velsyngende og venlige sangere, overvejende modne mænd og kvinder, hvoraf en del har været med fra korets start for ti år siden. Vi synger firestemmigt og et rytmisk repertoire på dansk og engelsk.

Vi ønsker os en dygtig, engageret, og struktureret korleder med erfaring, og håber på at du findes derude!

Step by Step øver hver torsdag fra 19-21 i Nærum Kirke. Hidtil har vi holdt to koncerter og to kordage om året, men det kan du selvfølgelig som vores nye korleder påvirke. Til vores koncerter hyrer vi en pianist ind, så du kan fokusere på at dirigere, men til øvegangene skal du selv spille. Vi er en aftenskoleforening og har en bestyrelse, som vil hjælpe dig med meget af det praktiske.

Vores repertoire er rytmisk, og vi har sunget en masse forskelligt, fx Andreas Odbjerg, Joni Mitchell, H.C. Andersen, Stevie Wonder og musik fra La La Land. Nogle af os kan læse noder, andre kan ikke, så vi bruger lydfiler til at forberede os. Vi kan alle sammen synge uden noder til vores koncerter.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at komme og høre os synge til vores julekoncert i Nærum Kirke den 14. december https://fb.me/e/1dnOicA57. Vi vil mægtig gerne i gang med at synge igen d. 11. januar 2024, så vi hører gerne fra kandidater hurtigst muligt. Løn efter aftale. Vi vil også overveje en vikarordning, hvis du ikke kan binde dig på nuværende tidspunkt, for vi vil så gerne blive ved med at synge i vores skønne kor. Læs mere om os – og hør hvordan vi synger – på vores hjemmeside https://www.stepbystepkoret.dk/

Send din ansøgning til Arne Løfberg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at ringe til Arne på 24640247, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!
6. dec.   

Seven Sharp - Birkerød

Læs annoncen her.

6. dec.   


Københavns Bachkor

Læs annoncen her.

28. nov.   


 

Korup Koret - Odense

Vi er et firstemmigt blandet seniorkor under DOF Paarup Aftenskole. Vi er ca. 25 sangere, og synger et alsidigt repertoire, såvel verdsligt som kirkeligt. I årets løb medvirker vi ved
3-4 koncerter.
Vi øver mandag eftermiddag kl. 14-17 i Korup Sognegård, Odense NV.
Ansættelse og aflønning foregår via DOF Paarup Aftenskole.

Løn- og ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om ”Løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
For yderligere oplysninger kontakt korets formand Anne-Lise Kops, tlf. 23 61 53 16, eller
DOF Paarup Aftenskole, tlf. 66 13 00 82.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

09. maj