Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.
Samtidig anbefaler vi, at I støtter jeres kommende korleder med et medlemsskab af Danske Korledere.

Retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling).
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.
Følges ovenstående retningslinjer ikke vil annoncen ikke blive slået op.
I bedes i øvrigt melde tilbage, når stillingen er besat.

Send annonce til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag

  


Step by Step - Nærum

Vores nuværende korleder har desværre ikke længere tid til at lede os, så vi leder efter en ny, fantastisk korleder. Step by Step består af 40 velsyngende og venlige sangere, overvejende modne mænd og kvinder, hvoraf en del har været med fra korets start for ti år siden. Vi synger firestemmigt og et rytmisk repertoire på dansk og engelsk.

Vi ønsker os en dygtig, engageret, og struktureret korleder med erfaring, og håber på at du findes derude!

Step by Step øver hver torsdag fra 19-21 i Nærum Kirke. Hidtil har vi holdt to koncerter og to kordage om året, men det kan du selvfølgelig som vores nye korleder påvirke. Til vores koncerter hyrer vi en pianist ind, så du kan fokusere på at dirigere, men til øvegangene skal du selv spille. Vi er en aftenskoleforening og har en bestyrelse, som vil hjælpe dig med meget af det praktiske.

Vores repertoire er rytmisk, og vi har sunget en masse forskelligt, fx Andreas Odbjerg, Joni Mitchell, H.C. Andersen, Stevie Wonder og musik fra La La Land. Nogle af os kan læse noder, andre kan ikke, så vi bruger lydfiler til at forberede os. Vi kan alle sammen synge uden noder til vores koncerter.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at komme og høre os synge til vores julekoncert i Nærum Kirke den 14. december https://fb.me/e/1dnOicA57. Vi vil mægtig gerne i gang med at synge igen d. 11. januar 2024, så vi hører gerne fra kandidater hurtigst muligt. Løn efter aftale. Vi vil også overveje en vikarordning, hvis du ikke kan binde dig på nuværende tidspunkt, for vi vil så gerne blive ved med at synge i vores skønne kor. Læs mere om os – og hør hvordan vi synger – på vores hjemmeside https://www.stepbystepkoret.dk/

Send din ansøgning til Arne Løfberg på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er også velkommen til at ringe til Arne på 24640247, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!
6. dec.   

Seven Sharp - Birkerød

Læs annoncen her.

6. dec.   


Københavns Bachkor

Læs annoncen her.

28. nov.   


Ars Nova Koret - Slagelse

Vi er et blandet kor med 32 medlemmer. Vi har et stort ønske om at udnytte vores evner så godt som muligt. At arbejde med klang og sangteknik er centralt for os. Vores repertoire spænder vidt fra højskole sange over moderne jazzværker af Bob Chilcott til engelske madrigaler og mindre klassiske værker. Vi ynder at blande lettere værker, der hurtigt kan indstuderes til sværere ting, som vi må arbejde med i længere tid. Vi værdsætter et venligt og imødekommende socialt liv. Vi har været på koncert ture med jævne mellemrum. I 2024 har koret 50 års jubilæum og planlægger en større koncert med lyset som tema til november med musikere og solister.

Gennemsnitsalderen i koret er stigende og det er et håb for os, at vores dirigent kan støtte rekruttering af nye medlemmer.

Vi forestiller os, at du i januar vil komme og lede en korprøve, så vi kan finde ud af, om vi passer sammen og kan nyde et samarbejde.

Dirigenten aflønnes med 3 lektioner til aftenskoletarif for en øvegang via FOF. Vores sæson går fra starten af januar til slutningen af maj og medio august til medio december. Vi afholder 5-6 koncerter om året. Vi øver mandag aften 19-21.30 inkl. kaffepause.

Korets hjemmeside: arsnovakoret.dk
Henvendelse til bestyrelsesformand Charlotte Obel
29261887
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ansøgningsfrist 2. januar 2024
28. nov.   

Ryslinge Sangkor

Læs annoncen her.

28. nov.   


Korup Koret - Odense

Et firstemmigt, blandet kor med ca. 25 deltagere. Vi synger et alsidigt repertoire, såvel verdsligt som kirkeligt. I årets løb medvirker koret ved 3-4 koncerter. Korerfaring og nodekendskab en fordel.
 
Koret øver mandag eftermiddag kl. 14.05 – 17.05 i Korup Sognegård, Odense NV.
Vi glæder os til at møde dig.
 
Aflønning sker fra Paarup Aftenskole

Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
Lønnen udbetales bagud.

For yderligere oplysninger kontakt formand Anne-Lise Kops, 23 61 53 16.
28. nov.   

 

Mandskoret Vulcan - Odense

Mandskoret Vulcan søger dirigent.
“Metalsangkor” på ca. 18 mand. Vi arbejder med sangteknik, stemmedannelse og alt hvad der skal til for at få gode sangere og et godt kor. Repertoiret er en blanding af arbejdersange, pop, underholdning og klassisk.
 
Vi øver tirsdag aften kl. 19:00 – 20.50 i Metals Aktivitetshus, Østerbæksvej 92, 5220 Odense SØ
ca. 30 gange om året.
 
Ansøgning sendes til Paarup Aftenskole, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medsend venligst CV og din motivation til at søge stillingen.
Formand for bestyrelsen Orla Drejer, tlf. 65 97 75 10/29 24 11 04 kan kontaktes for yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at møde dig.
Aflønning sker fra Paarup Aftenskole
 
Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”. Lønnen udbetales bagud.
12. okt.   

Korinor - Helsingør

Korinor, rytmisk kor, i Helsingør søger ny dirigentvikar for en periode, da vor nuværende dirigent Morten Poulsen har behov for
at holde orlov i det mindste frem til sommerferien 2024. Så vi har brug for dig hurtigst muligt.
Korinor er et stort rytmisk kor på ca. 45 sangere, som dækker alle stemmer. Vi øver onsdag aften kl. 19.30 - 21.30 i september, oktober og november, samt i januar frem til koncert i maj.
 
Aflønning bliver efter aftale med bestyrelsen. Vi er en privat forening.

Vi har eksisteret i godt 25 år og er ret erfarne men slipper ikke vores noder til den årlige gratis koncert i maj,
som hidtil har været i Toldkammeret.

Vi vægter korets sociale liv højt. Vi har i mange år øvet på Helsingør Gymnasium og regner med at kunne
fortsætte i samme lokale. Du kan læse mere på hjemmesiden www.korinor.dk

Kontakt vores formand, Christian Rørdam 2672 7094
12. okt.   

Jysk Akademisk Kor - Aarhus

Læs annoncen her.

10. okt.   


Oktoberkoret - Valby

Læs annoncen her.

29. sep.   


SAS-Koret - Kastrup

SAS-Koret søger dirigent pr. 1. januar 2024. Vi øver hver onsdag fra kl. 19-21.30 inkl. kaffepause i Skelgårdskirken ved Vestamager Centret, Ugandavej, 2770 Kastrup.
Vi er et blandet kor med 3 tenorer, 4 basser,  8 sopraner og 6 alter.
Koret har bestået i 42 år, og vi har et dejligt sammenhold og sociale arrangementer såsom korweekend, fester, rejser, koncerter med andre kor samt deltagelse i Københavns Korfestival i Koncertkirken.
 
Oprindeligt var koret for ansatte i SAS, men gennem mange år har vi været et kor for alle, der ønsker at arbejde seriøst med et blandet repertoire såsom kirkemusik, danske og udenlandske sange samt lettere rytmisk musik.
 
Vi har igennem de sidste 8 år haft 3 unge dirigenter - 2 kom fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og vores sidste dirigent fra Musikvidenskabeligt Institut. Det har været meget inspirerende og lærerigt, men desværre må disse yngre korledere ofte videre.
Vi er nu klar til at tage imod en ny korleder – i øjeblikket har vi en vikar indtil 2.12.23.
 
Vi synger fra medio august til cirka 1. juni, og aflønningen sker via AOF. Vi regner med cirka 100 timer pr. år.
SAS-Koret byder velkommen til en ny dirigent, som vil møde et godt kammeratskab og en venlig stemning – vi er altid villige til at kaste os ud i noget nyt. 
Henvendelse snarest muligt til korets formand Lonny Nilsson, tlf. 23712095 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

29. sep.   


Kammerkoret Audite - Rødovre

Læs annoncen her.

29. sep.   


Oktoberkoret - Valby

Læs annoncen her.

29. sep.   


Hørsholm-Koret

Læs annoncen her.

29. sep.   


Sangkoret Skjold - Middelfart

Læs annoncen her.

29. sep.   


Sankt Pauls Kammerkor - København

Sankt Pauls Kammerkor er et ambitiøst kor, der har eksisteret siden 1988. Koret arbejder primært med a cappella kirkemusik og består af 18 rutinerede sangere.

Vi øver hver tirsdag i Kapernaumskirken på Frederikssundsvej i København kl. 19-22.

Det er korets mål hele tiden at højne kvaliteten gennem nye udfordringer. Således har koret i mange år arbejdet med a cappella musik af bl.a. Francis Poulenc, Vagn Holmboe, Arvo Pärt og Knut Nystedt og medvirket til opførelsen af flere store værker med musikledsagelse herunder Bachs Matthäuspassion og Brahms’ Ein Deutsches Requiem.

Vi adskiller os fra mange kor ved at være et lille, intensivt og sangteknisk dygtigt ensemble, hvor vi gerne vil udfordres på vores sangstemme, nodefortolkning og evne til at bringe dirigentens fine, nuancerede bevægelser ned i musikkens stemninger. Vi er pt. i en fase i koret, hvor vi overvejer næste skridt i korets udvikling. Det kan være samarbejder med andre kor, dobbeltkoncerter, projektkoncerter med orkestre eller lign. Dér har du som dirigent mulighed for at sætte dit præg på os.

Frem til 2016 holdt vi til i Sankt Pauls Kirke i Nyboder i København, men fra januar 2017 har vi haft fast base i Kapernaumskirken på Frederikssundsvej i København.
Vi holder normalt 2-4 koncerter om året.
Forventet startdato: Så snart som muligt
Aflønningen sker gennem MUA.

Hvis du er interesseret, må du meget gerne sende et par ord om dig selv og gerne et cv. Du er velkommen til at skrive eller ringe til Lene Solgaard fra korets bestyrelse for at høre nærmere. Lene har telefonnummer 22351139, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Læs evt. mere om koret på vores hjemmeside: https://www.sanktpaulskammerkor.dk/

8. sep.   


Kammerkoret Staka

Læs annoncen her.

8. sep.   


Gladsaxe Kammerkor

Læs annoncen her.

8. sep.   


Tølløsekoret

Koret er et blandet amatørkor for mænd og kvinder i alle aldre. PT består koret af 24 medlemmer i alderen 40-80 år. Der øves/undervises på tirsdage kl. 19-21:30 i september-maj i Tølløse præstegård.
 
Repertoire
Koret arbejder med et alsidigt repertoire som spænder over både rytmiske og klassiske korsatser. De synger både på dansk og engelsk. Lejlighedsvis på andre sprog.
 
Forventninger til korlederen
Som korleder har du evne til at engagere korets medlemmer og kan
falde ind i den hyggelige stemning i koret. Musikstuderende kan også komme i betragtning.
 
Aflønning
Koret administreres af aftenskolen LOF Holbæk-Lejre og du aflønnes med 3 lektioner per gang. (pt er det 300,13 plus feriepenge per lektion) Koncerter honoreres med faste beløb.
 
Ansøgning
Ansøgning med oplysning om uddannelse og erfaring, bedes snarest muligt sendt til LOF Holbaek-Lejre på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Har du spørgsmål til koret kan du kontakte korets formand Uffe Raben, tlf. 42406758, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

14. aug.   


Cantarellerne - Odense

Cantarellerne søger en dirigent/korleder som vil være med til at udvikle koret over de næste år.
 
Koret har i en årrække benyttet gæstedirigenter, men ønsker at indgå et mere langsigtet samarbejde med en dirigent, som kan hjælpe os med at blive dygtigere, sikre et stabilt antal medlemmer og samtidig videreføre den gode stemning, som er en stor del af vores DNA. Vi har et højt ambitionsniveau, men sangglæden og samværet i koret er mindst ligeså vigtig som ambitionerne.
 
Cantarellerne er et ligestemmigt kor bestående af 15-20 kvinder mellem 20 og 40 år. Koret består af let-øvede og øvede sangere med erfaring fra kirkekor, gymnasiekor mv. og vi synger primært 3- og 4-stemmige arrangementer. Vi drømmer om at blive endnu dygtigere og har ligeledes ambitioner om at udvide koret til 25-30 medlemmer.
 
Koret øver onsdage fra 19-21 på Hunderupskolen i Odense og synger ca. 4-5 koncerter årligt på Fyn. Herudover er der typisk 1-2 andre arrangementer i løbet af en sæson fx en årlig heldags øver.
Vi synger et blandet repertoire, dog primært popmusik og danske klassikere. Repertoiret fastlægges af korets bestyrelse i samarbejde med korleder/dirigent.
 
Løn fastsættes efter aftale.
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kontakt Cantarellerne på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

12. aug.   


Blovstrød Kirkekor

Læs annoncen her.

11. aug.